Meny Stäng

Kursledare

Våra kursledare har en lång erfarenhet utav jobb som workshopledare och lärare hos olika företag, myndigheter och även skolor. Utmärkande för kursdeltagare är att flera av dom är flerspråkiga har möjligt att erbjuda sina kurser på mer än svenska språket.

Maria Demirel

Maria är certifierad IT-projektledare och har verkat i flertalet verksamhets-, systemutvecklings- och installationsprojekt. Hon har avslutat alla sina projekt i tid, med underbudget och samma kvalité som har efterfrågats från verksamheten. Maria har lång erfarenhet av att tillämpa standardiserade metoder och modeller som vattenfallsmodellen, metoderna RUP, agile, pm3 och projektmodellen PLUS i sitt uppdrag. Hon är certifierad Produkt Owner och Scrum Master. I 11 års tid har hon verkat i flera projekt som kravanalytiker, processkontroller, testare, systemförvaltare, metodstödjare och produktägare. Den breda kunskapen hon fick med sig i sina tidigare uppdrag har förstärkt Marias roll att leda IT-projekt.

Murat Alp

Murat har en mixad bakgrund som IT-konsult och utbildare. Murat är en erfaren IT-konsult med över tio års erfarenhet och med en bred bakgrund.  Murat har arbetat med alltifrån programmerare, kravanalytiker, projektkoordinator och nätverkstekniker. Murat har flera IT-certifieringar inom de områden han jobbat med.  Murat är utöver detta behörig och legitimerade lärare i Matematik / IT och har erfarenhet av lärare i över sju år.