Meny Stäng

Utbildningsformer

Vi på DocebIT har alltid dig som deltagare i centrum.  Vi vill att du ska känna den utbildningen du har valt och genomfört hos har känts bra. För att nå ett högt nöjdhetsindex har vi lyssnat på deltagare och erbjuder flexibilitet i vilken typ av utbildningsform en kurs önskas att få genomföra om det är möjligt.  Vi erbjuder utbildningsformer i form av klassrumsundervisning, online undervisning och korridorstöd. Nedan kan ni läsa mer om de olika undervisningsformerna

Klassrumsundervisning

Klassrumsundervisning innebär att en utbildning har max 12 deltagare och leds utav en lärare.  Undantag kan förekomma för enstaka utbildningar vad gäller antal deltagare. Undervisningsformen är en fysisk sammankomst där plats och tid är planerad sedan tidigare.

Korridorstöd

Korridorstöd är ingen renodlad utbildningsform och ska ses istället som ett extra tillägg till klassrumsundervisning och online undervisning. Utbildningsformen innebär att en lärare till en kurs har på förhand blivit informerad av kursdeltagare ett antal specifika områdena i kursen att analysera och utbilda. Utbildningsformen lämpar mest sig för företag och myndigheter med många anställda. Korridorstöd kan max undervisa tre kursdeltagare åt gången.

Kollaborativ online undervisning

Kollaborativ online undervisning innebär att en utbildnin undervisas virtuellt och leds av en lärare. Deltagarna är inte fysiskt på samma plats. Deltagarna ansluter sig till ett Skypemöte där datum och tid är planerad sedan tidigare.